Angebot

Badkamer LED TV 17 inch zwart met DVB-S2 & DVB-C tuner - Special Offer

Energieklasse
Heerlijk relaxed vanuit bad of douche televisie kijken! Dat kan met deze 17 inch Badkamer LED TV. De televisie heeft een ingebouwde DVB-S2 en DVB-C tuner. U kunt met de DVB-S2 tuner televisie kijken via uw satelliet. U heeft geen externe decoder meer nodig, maar enkel een ci+ module en smartcard van uw aanbieder. Deze steekt u rechtstreeks in de televisie om zo alle kanalen te ontvangen. Met de DVB-C tuner kunt u met een CI+ module van Ziggo of Digitenne alle digitale kanalen ontvangen die u in uw pakket heeft. Deze Badkamer LED TV zwart

Regulärer Preis: 1.125,00 €

Sonderpreis: 787,00 €

SplashVision

Falls aus Vorrat lieferbar:
Lieferfrist 1 - 2 Tage.

24 Monate Garantie

14 Tage Widerrufsrecht

Bestellen auf Rechnung möglich:
Zahlung an Klarna nach 14 Tagen

Gratis Versenden!


Beschreibung

Details

Naast de DVB-S2 of DVB-C tuner heeft deze zwarte17 inch televisie ook een analoge en DVB-T tuner. De televisie kan bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening of met de touchknoppen op de televisie. Deze LED TV heeft ingebouwde waterdichte speakers, maar er is ook de mogelijkheid om externe speakers aan te sluiten. Als u de televisie aan het uiteinde van uw bad wilt plaatsen, dan adviseren wij altijd om deze op ooghoogte te plaatsen. U kunt met de USB functie media, zoals een film, afspelen die u op een USB-stick heeft staan.

Het beeldscherm van deze zwarte 17” Bad TV wordt warm, waardoor het niet beslaat in een warme en vochtige ruimte. Deze Bad TV is ontworpen om uw badkamer nog mooier te maken, maar deze tv is ook geschikt voor buiten gebruik. Deze Bad TV weerstaat tot -10 graden vrieskou, maar als het nog kouder wordt dan moet de TV wel naar binnen worden verhuisd.

Met de VESA muurbeugel die standaard wordt meegeleverd kunt u de televisie eenvoudig op de muur plaatsen, maar de badkamer TV heeft een VESA voorbereiding zodat u ook elke gewenste beugel kunt gebruiken.

Deze zwarte 17 inch televisie is voor een hele korte tijd als demo model gebruikt.U heeft 1 jaar garantie op deze televisie.Wilt u internet op deze TV, kies dan voor de Google Chromecast2. Hiermee kunt u diensten Spotify en Netflix afspelen op uw badkamer TV. Maar ook bijvoorbeeld het beeld van de Ziggo Horizon App of alles wat u in de browser van uw computer ziet streamen naar de badkamer TV. Klik hier voor meer informatie.

De Chromecast2 krijgt u momenteel gratis meegeleverd!

Zusatzinformation

Zusatzinformation

FarbenNein
Marke LCD-PanelNein
Maße EinbaukastenNein
Maße TVNein
Gewicht TVKeine Angabe
FernbedienungNein
InstallationNein
Bedienung am FernseherNein
IP-WertNein
StromverbrauchNein
AudioNein
StromversorgungNein
FunktionenNein
TV-SystemNein
OSD-MenüNein
EingangssignaleNein
Beheizter BildschirmNein
ModellnummerNein
BetrachtungswinkelNein
ReaktionszeitNein
Aspect RatioNein
Max. AuflösungNein
TunerAnalog, CI+ Eingang, DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
KontrastverhältnisNein
HelligkeitNein
FarbeSchwarz
Bildgröße17"
AnschlüsseNein
BrandSplashVision
SplashVision

Falls aus Vorrat lieferbar:
Lieferfrist 1 - 2 Tage.

24 Monate Garantie

14 Tage Widerrufsrecht

Bestellen auf Rechnung möglich:
Zahlung an Klarna nach 14 Tagen

Gratis Versenden!